Accueil  -  Overennou e brezoneg / Messes en breton

Overennou e brezoneg / Messes en breton

Overennou e Brezoneg 2024

Deziad (jour)Iliz (église)Eurvez (heure)Eveziadenn (observation)
Sul 24 a viz kerzuIliz-parrez Trelevenezda 6 eur nozNedeleg 2023
Sul 28 a viz genveriliz-parrez Briegda 10 eur 30
Sul 11 a viz c’hwevreriliz-parrez Landivizioda 10 eur 30Breizhtival Landivizio 2024
Sul 18 a viz c’hwevrerIliz-parrez Plouvienda 10 eur 30
Sadorn 30 a viz meurzIliz-parrez Trelevenezda 7 eur nozOverenn Noz Fask
Merc’her 1 a viz maeiliz manati Landevennegda 10 eur 30evid Pardon Sant-Gwenole

Overennou brezoneg er Minihi : bep sadorn da 6 eur d’abardaez er japel beteg miz even 2024.

Pedi er Minihi e-pad an hañv e miz gouere hag e miz eost 2024 :
Gousperou a vez kanet e chapel ar Minihi, digor d’an oll, pep merher ha pep sadorn da 6e30 d’abardaez. Ar bedenn evid an oll a

vez lavaret evid an Eskopti, dreistoll an dud kar d’o yez ha sevenadur kristen breizeg. Posubl eo en em unani er bedenn-ze a-bell.

Messes en breton à la chapelle du Minihi : chaque samedi à 18 h à la chapelle jusqu’à fin juin 2024.

Prier au Minihi pendant l’été en juillet et août 2024:
Les vêpres sont chantées dans la chapelle du Minihi, ouverte à tous, chaque mercredi et chaque samedi à 18 h 30.
Les intentions de prières sont dites pour le Diocèse, spécialement ceux proches de la culture bretonne chrétienne.

Il est possible de s’y associer à distance.

>> Gwelit ive : Plas sevenadur hag yez Vreiz en on bodadegou a pedenn, gand an Aotrou ’n Eskob Klemant Guillon, eskob Kemper ha Leon, Pask 2004 (e galleg).