Accueil  -  Overennou e brezoneg / Messes en breton

Overennou e brezoneg / Messes en breton

Overennou e Brezoneg 2024

Deziad (jour)Iliz (église)Eurvez (heure)Eveziadenn (observation)
Sul 24 a viz kerzuIliz-parrez Trelevenezda 6 eur nozNedeleg 2023
Sul 28 a viz genveriliz-parrez Briegda 10 eur 30
Sul 11 a viz c’hwevreriliz-parrez Landivizioda 10 eur 30Breizhtival Landivizio 2024
Sul 18 a viz c’hwevrerIliz-parrez Plouvienda 10 eur 30
Sadorn 30 a viz meurzIliz-parrez Trelevenezda 7 eur nozOverenn Noz Fask
Merc’her 1 a viz maeiliz manati Landevennegda 10 eur 30evid Pardon Sant-Gwenole
Sadorn 25 a viz maeIliz Rumengolda 6 eur nozevid Pardon an Dreinded.
Sul 21 a viz gouereIliz-parrez Plouarzelda 10 eur 30
Gwener 26 a viz gouereEn Alreda 9 eurevid pardon braz Santez Anna, patronez Breiz
Sul 4 a viz eostE Chapel Log-Ildut Sizunda 10 eur 30evid pardon
Merc’her 14 a viz eostIliz Rumengolda 6 eur nozevid pardon Gouel Maria hanter eost
Yaou 15 a viz eostIliz Bodilizda 10 eur 30evid Gouel Maria hanter eost
Sadorn 24 a viz eoste Santez Anna ar Paludan eur da resisaadevid ar pardon
Sul 1 a viz gwengolo er Folgoadan eur da resisaadevid ar pardon
Sadorn 19 a viz hereIliz-parrez Trelevenezda 6 eur nozevid 40ved DEIZ-HA-BLOAZ / MINIHI LEVENEZ

E chapel ar Minihi, e vez kanet gousperou pep merher da 6 e 30 noz e-doug ar bloavez beteg miz even 2025.
Ar bedenn evid an oll a vez lavaret evid an Eskopti, dreist-oll evid an dud kar d’o yez ha d’o sevenadur kristen breizeg.
Digor eo d’an oll. Posubl eo en em unani er gousperou-se a-bell.
D’ar zadorn da 6e noz, overenn pe liderez ar Gomz pep eil sizun : selled war internet ouz deiziataer ar Minihi pe ihni parrez Intron Varia Remed-Oll.

A la chapelle du Minihi, les vêpres en breton sont chantées chaque mercredi à 18 h 30 pendant toute l’année jusqu’à juin 2025.
Les intentions de prières sont dites pour le Diocèse, spécialement ceux proches de la culture bretonne chrétienne.
C’est ouvert à tous. Il est possible de s’associer à ces vêpres à distance.
Le samedi à 18h00, messe ou célébration de la Parole en alternance chaque semaine : voir le calendrier sur le site internet du Minihi ou de la paroisse Notre Dame de Tout-Remède.

>> Gwelit ive : Plas sevenadur hag yez Vreiz en on bodadegou a pedenn, gand an Aotrou ’n Eskob Klemant Guillon, eskob Kemper ha Leon, Pask 2004 (e galleg).